2011

Annemarie Worst en Johan Neevel sportvrouw en man 2011
Wezep 20 januari – Tijdens de jaarlijkse sportverkiezingsavond werden de beste sporters uit onze gemeente naar voren gehaald om ze nog eens extra in de schijnwerpers te plaatsen.

Sportman 2011: Johan Neevel
Sportvrouw 2011: Annemarie Worst
Sportploeg 2011: VSCO ’61 team 2

Clubman 2011 Bertus vd Grift
Bertus maakt (al heel lang) deel uit van de jeugd commissie en verzorgt bv. elke zaterdag het programma van de jeugd. Hij is dan al ’s ochtend vroeg op het sportpark (07.30 uur).
Bertus is Lid van Verdienste bij VSCO. Bertus maakt altijd de wedstrijdschema’s voor de toernooien. Uit zijn hoofd. Daarvoor heeft hij geen computer nodig en ze kloppen altijd. Op de dag van de toernooien houdt hij altijd de standen bij.
Bertus ondersteunt de supportersvereniging. Bij elke thuiswedstrijd van VSCO’61 1 verkoopt Bertus lootjes voor de verloting.

Talenten 2011:
Rik Stouwdam (OWIOS)Traint bij Vitesse.
Madelon Flier (OWIOS) Traint bij FC Twente
Andy Flier (OWIOS) Traint bij Vitesse
Nathan Duim (WHC) – in de selectie van de KNVB

Jay vd Streek (motorcross Heerde msv mov) de motorcross voor jay is alles zijn passie zodra de helm opgaat krijgt niemand nog een woord van hem, dan gaat hij er helemaal voor.... hij heeft afgelopen jaar veel wedstrijden gereden door het hele land...
zo is hij met de twente-cup in de eindklasse als 2de geeindigd en de dmx als 3de...
Afgelopen jaar is hij in Heerde clubkampioen geworden
het is een sport met veel vallen en opstaan maar toch zal jay nooit stoppen al moet hij met tranen van pijn door. Ondanks dat de motor de laatste wedstrijden het soms al met de trainingen het begaf werd er snel weer gesleuteld, zodat de wedstrijd gereden kon worden... dit was zijn laatste jaar op de 50cc en zal hij volgens seizoen verder gaan op de 65cc.. een echte topper....

Gera Souman (Heuvelruiter) reserve Regiokampioen outdoor B-springen, pony Sweet
Lois Mouris (Heuvelruiters) Regiokampioen outdoor L2 IJsseldijks Applaus
Mike vd Streek, Daphne v’t Ende, Rianne van Rijssen (Zwemclub Noord Veluwe)

Mark de Groot (WV de IJsselstreek)
Eind 2009 lid geworden van de Ijsselstreek. Vanaf het moment, dat hij een licentie had, en dus aanwedstrijden mee mocht doen staat hij met grote regelmaat op het podium.
In 2011 is hij: 8 x 1e geworden; 12 x 2e geworden en 8 x 3e geworden op nationaal niveau.
Een uitzonderlijke prestatie. Met goede begeleiding en training kan hij een groot talent worden in de wielersport.

Bijzondere prestaties:
Carlijn Vaessen met maar liefst 4 verschillende pony’s zich nadrukkelijk in de kijker gereden:
Met Bodo’s Stoertje indoor Kringkampioen in de L1.
Met Ciesto indoor Kringkampioen klasse M2.
Met Canto outdoor Kringkampioen klasse Z2 en 4e op de Regiokampioenschappen.
Met Coelenhage’s Las Vegas outdoor Reserve Regiokampioen klasse L2 en 7e op de Hippiade (= Nederlandse kampioenschappen outdoor).

Pony team Heuvelruiters bestaande uit: Manon Bastiaan, Sophie Vaessen, Mathijs Bastiaan, Gera Souman, Nicky Vaessen, Miron vd Put, Lonneke Vaessen, Lois Mouris en reserves Deveny Tichelaar, Carlijn Vaessen. Regiokampioenschappen gewonnen.

Iris van Bruggen (Heuvelruiter) Regiokampioen, L1 Bolero
Eline Vester (Zwemclub Noord Veluwe)

Mini’s volleybal (VZK) Onder begeleiding van een groep enthousiaste trainers/begeleiders proberen deze kleinsten het volleyballen zo goed mogelijk te leren. Zo is het team DROST/VZK mini's niveau afgelopen seizoen kampioen geworden. En deze lijn hebben ze voortgezet.
Dit jaar zijn ze een klasse hoger ingedeeld maar dat heeft hen niet gedeerd. In hun nieuw klasse zijn zij ook dit jaar weer kampioen geworden.
Een heel mooi succes als je bedenkt dat deze groep pas 2 jaar bij elkaar is. Kortom daar moet gewoon talent in zitten!!! Talenten die over een x aantal jaren in het 1e staan.
Een groep jongen (9/10 jaar) die elke vrijdag heel hard trainen

Kampioensteams:
OWIOS E1
VSCO C1
WHC B2, C2, D2, D5, F1, F3, F5.