SPORTVERKIEZING OLDEBROEK

Beste Sportbestuurders,

De sportverkiezingsavond 2019 van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 7 februari 2020 gehouden bij Partycentrum Coelenhage te Wezep.


Huldiging
De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Gestart wordt met de huldiging van de jeugdige kampioenen en talenten. Na een onderbreking zal de avond worden voortgezet met de verkiezing van de sportman, sportvrouw en sportploeg. Ook wordt dan de trofee voor de gehandicaptensport uitgereikt en ontvangt de clubman of clubvrouw de erepenning van de Gemeente Oldebroek. Als u talenten binnen de vereniging heeft die doorgestroomd zijn naar regionale, landelijke of profclubs ook graag op geven.
Belangrijk om te weten is dat bij jeugdige kampioenen tot de jeugdteams tot en met 12 jaar gehuldigd worden!


Gehandicaptensport
Met ingang van 2014 wordt aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld. Als u een sportman, sportvrouw, sportploeg of een bijzonder initiatief op dit gebied kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.


Opgave sporters, kampioenen, talenten en clubvrijwilliger
U wordt uitgenodigd om uiterlijk 14 december 2019 sporters en/of vrijwilliger binnen uw vereniging die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met vriendelijke sportgroet,

St Sportverkiezingen Gemeente Oldebroek