Veldkamp Keukens Sportverkiezing Oldebroek

Beste Sportbestuurders,

Veldkamp Keukens Sportverkiezing Gemeente Oldebroek op 9 februari 2024

Stemmen op kandidaten
Met ingang van 10 januari 2024 kan gestemd worden op de genomineerde kandidaten. Sluiting van de stemming is op woensdag 24 januari 2024. Stemmen kan via de website www.sportverkiezing.com. De uitslag van de verkiezing wordt deels bepaald door de uitgebrachte stemmen en deels door het bestuur van de Stichting Sportverkiezing Gemeente Oldebroek 

De sportverkiezingsavond 2023 van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 9 februari 2024 gehouden in het Multifunctioneel centrum Hart van Oosterwolde. De avond zal uit twee onderdelen bestaan. Het eerste deel voor de pauze komt de jeugd aan bod en na de pauze de volwassenen.

Indienen sporthelden

Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet en kampioenen zowel individueel als per team in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2023 bekend gemaakt.

Erepenning sportvrijwilliger

Ook kent de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toe aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2023. Als u iemand kent die heel veel voor de vereniging heeft gedaan en nog doet, dan kunt u deze met uw motivatie indienen.

Aandacht gehandicaptensport

Ook wordt er aandacht geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld.  Als u een sportman, sportvrouw, sportploeg of een bijzonder initiatief op dit gebied kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.

Opgave sporters en clubvrijwilliger

Een ieder wordt uitgenodigd om uiterlijk 15 december 2023 sporters en vrijwilligers die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..